DIENSTVERLENING VOOR DE WERKGEVER:

goed personeel, zeetopper, zeevarend,Het zoeken naar de juiste match tussen werknemer en werkgever. Vanzelfsprekend staan we zelf het dichtste bij de zeevarenden. Door hier een goed beeld van te hebben, informeren wij als beste werkgevers over hun kwaliteiten. Een goede voorbereiding is immers essentieel om in de huidige arbeidsmarkt succesvol te zijn. We denken met alle partijen mee en zijn betrokken.

Goed Personeel

Indien u op zoek bent naar goed betrouwbaar personeel met kennis van zaken helpt Zeetoppers u graag verder.
Ons personeel heeft een brede technische achtergrond. Bezit een flinke dosis leidinggevende capaciteiten en ervaring. Bovendien zijn zelfstandigheid en veilig werken in teamverband, punten waar onze Zeetoppers zeer hoog op scoren.

Sterk Netwerk

Ons sterk netwerk is vanuit de praktijk opgebouwd. Niet alleen zeevarenden maar ook ex – zeevarenden komen in ons netwerk voor. Het is breed opgezet maar wel persoonlijk en daardoor ook waardevoller voor u als werkgever.

Certificaten en Diploma’s

Papierwerk moet echter altijd kloppen. Omdat dit een tijdrovende klus is nemen wij dit graag uit handen.  Wij zijn immers bekend met alle certificaten en diploma’s. Dit bespaart u als werkgever veel tijd.

Arbeidsvormen:

Zeetoppers maakt gebruik van verschillende arbeidsvormen.
Met de bedoeling werknemers de beste carriere mogelijkheden te bieden en werkgevers de beste medewerkers, komen wij dus graag met u als werkgever in contact.