Werken voor Zeetoppers

maritieme mensen, vacatures, carrière, zeetoppersNiet alleen de opbouw van een cv is voor ons belangrijk maar ook de persoon achter de cv. Goede voorbereiding is daarom enorm belangrijk om een volledig beeld neer te zetten.
Vaardigheden, ambities, dromen, hobbies en interesses zijn punten waar we het onder andere over gaan hebben.

Loopbaanbegeleiding.

Via een kennismakingsgesprek kijken we welke mogelijkheden we kunnen bieden. Aan de hand van dit gesprek zoeken we uit welk carrière pad het beste past.  Op deze manier beginnen we eigenlijk al met een stukje loopbaanbegeleiding.

Advies op maat:

Iedereen is uniek en heeft andere wensen. Wij geven een passend advies. Dit doen we door gebruik te maken van ons sterke netwerk en onze kennis en ervaring. Op deze manier krijgt elke werknemer advies op maat.

Zoeken van de juiste werkgever:

Aan de hand van jouw wensen gaan wij op zoek naar de juiste werkgever in ons netwerk. Dit kunnen rederijen zijn maar ook interessante werkgevers aan de wal. Doordat het zoeken van de juiste werkgever ons werk is kunnen we dus snel schakelen.

Sollicitatie training:

Voordat kandidaten op gesprek gaan krijgen ze ook een korte sollicitatie training. Niet alleen extra informatie maar ook tips om een goed gesprek te voeren krijg je van ons mee.

CV en documentatie:

Wij houden je documentatie up to date en zorgen ervoor dat je op de hoogte bent. Indien er bepaalde certificaten vernieuwd moeten worden geven wij dat door. Ook zorgen we ervoor dat je cv te alle tijden recent bijgewerkt is.
Zeetoppers doet dus graag een stapje extra naar het zoeken van de juiste werkgever.


Vul onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met je op!